Крисия Тодорова се превръща в плеймейтка (Вижте как се мъчи да копира Николета Лозанова)

Гласувайте за статията

Крисия Тодорова съвсем заприлича на плеймейтка, девойката копира Николета Лозанова

Крисия Тодорова може да е 13-годишна, но все повече иска да прилича на секси какичка. Малката сложи маркови очила и побърза да се изфука с луксозната си придобивка в социалната мрежа.

Тийнеджърката позира досущ като Николета Лозанова. Въпреки, че няма проблеми със зрението се увлече по манията да ходи с очила с лъскави рамки от бившата водеща на „Папараци”. Която въведе модата в България и тя вече набира шеметна скорост сред подрастващите.

Крисия си сложи цайсите без диоптър само защото е модерно и иска да прилича на модната икона Лозанова. С закачливия кадър малката изпълнителка иска да привлече вниманието на своите фенове. Които побързаха да коментират снимката.

Някои  от почитателите на детето-чудо я харесват и насърчават да изглежда модерно. Други обаче я кориха, че съвсем е започнала да прилича на кифла и не бяха толкова ласкави към талантливата тийнейджърка, предават от електронното издание hotarena.net.

Според някои от критиците на Крисия устните й изглеждат неестествено големи. Сякаш е ползвала услугите на пластичен хирург и си е сложила силикон или хиалурон. Естествено, че няма кой доктор да се наеме да обезобрази с пластики едно невръстно дете.

Семейството на малката госпожица Тодорова са категорични, че тя няма подобни интервенции. Големите и сочни устни се дължат на фамилен ген. Тя ги е наследила от семейството си. А, че изглеждат като на плеймейтка е само шеговит предизвикателен фото трик защото е модерно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар