Крисия Тодорова втрещи с нова визия (Малката сладурана порасна – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Крисия Тодорова втрещи феновете с кифленски снимки

Крисия Тодорова бърза да порасне

Крисия Тодорва втрещи с нова визия. Малката сладурана е променена до неузнаваемост и очевидно бърза да порасне. Което според феновете, не е в неин плюс. В крайна сметка Крисия успя да спечели любовта им именно със сладкото си, невинно излъчване. И разбира се, кристален глас.

Излъчването обаче е на път да изчезне. Покрай славата певицата е придобила сериозно самочувствие и вече е започнала да се гримира и да си прави прически. Нищо, че е само на 12 години. Но най-шокиращото във визията й са изкуствените орлови нокти, с които не спира да се фука. Снимки, на които позира с маникюра си, предизвикаха оправдано възмущение у много майки. Те изказват опасенията си, че навлизайки в пубертета, талантливото хлапе много ще се промени и може да затрие кариерата си.

Крисия Тодорова бърза да порасне

Наскоро и самият Трифонов сподели, че е притеснен за бъдещето на своето откритие. Той обеща да направи всичко по силите си, за да покори тя световната сцена. Но това има и своята тъмна страна, която става все по-видима.

Позата, в която позира Крисия, и по-точно начина, по който е нацупила устни, също е крайно неподходящ за дете на нейната възраст.

Звездата на Крисия изгря през 2013г. Тогава тя бе само на 9, но бе принудена да порасне много бързо и да се нагърби с куп ангажименти. След участието си на детската „Евровизия“ и в „Шоуто на Слави“, напоследък красавицата е изпаднала в творческа дупка. Участията й са намалели тройно, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар