Крисия порасна истинска красавица (Нови снимки на тийнзвездата)

Гласувайте за статията

Крисия порасна истинска красавица

Малката Крисия порасна красавица. Въпреки че Слави Трифонов и екипът му забравиха за откритието си и от месеци не са я канили в шоуто си, чаровницата продължава да жъне успехи.

Преди дни в социалните мрежи се появиха нови снимки на 13-годишната госпожица, които зарадваха феновете й. На тях Крисия е с дълга бална рокля и изглежда като истинска приказна принцеса.

Снимките са от едни от последните й публични изяви и много се харесаха на почитателите й. „Нашето момиче порасна“, „Колко е красива“, „Прекрасна отвътре и отвън – истинска приказна героиня“, сипят суперлативи по нейн адрес феновете й.

Детето с ангелски глас и добри очи, както мнозина наричат Крисия от малка, са очаровани от това колко прекрасна и талантлива расте младата госпожица. При това е истински пример и вдъхновение за младите хора. Наред с щурите тийнейджърски лудории, които са нормални за възрастта й, Крисия предизвиква вълнение и с добрите си дела. Неотдавна тя отряза косата си, именно с цел да помогне на болни от рак, като я дари за перука.

Доброто й дело отново привлече вниманието и й спечели куп нови привърженици заради добрия жест.

Семейството й също се гордее с нея и я насърчават да продължи да пее. Дори и екипът на Слави да е спрял работата с младата звезда, тя вече и две самостоятелни нови песни и й предстои да запише съвсем скоро трета. Освен това поканите за участия в концерти са възобновени, а Крисия не може да се оплаче от липса на ангажименти.

 

Крисия порасна истинска красавица

Крисия порасна истинска красавица

Мнозина й пожелават скоро да пусне цял албум с авторски песни, но други я критикуват заради муцунките и позите, които редовно прави. „Прилича на Тита или Сузанита. Тъжно е, когато видиш как толкова малко момиче се излага така“, критикуват я пуритани. Други обаче са категорични, че това е просто част от порастването и този период скоро ще отмине.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар