Крисия заряза пеенето: Вижте каква професия си избра

Гласувайте за статията

МалкатаКрисия заряза пеенето заради фотографията

Малката Крисия Тодорова изглежда се умори да бъде звезда. И вместо да позира пред обектива на камерите, предпочита да е зад него. Чаровницата от известно време е запалена по фотографията и нищо чудно да смени професията, заменяйки микрофона с фотоапарат.

Баща й Мартин Тодоров с гордост споделя, че тя от малка проявява афинитет към снимането. „Криси се запали още преди година. Само от любопитство снимаше, забавляваше се. Но нещата станаха сериозни и вече не го приема като хоби”, споделя още той.

Талантливата певица толкова впечатлила близките си, с умението си да снима, че са й подарили професионален фотоапарат. „Не можеше да повярва на изненадата. Беше много щастлива” споделя баща й.

Момиченцето, което стана звезда в Европа и покори три континента с гласа си, проявява същия талант и по отношение на снимките. Засега предпочита да снима любимото си куче Тобии растения, но се надява да направи достатъчно много снимки и да организира самостоятелна изложба. Каквато е и мечтата й, пише вестник „България днес“.

Междувременно, въпреки че я канят по различни събития и концерти, Крисия приема по-малко ангажименти и участията й не са толкова афиширани. Последното е по настояване на семейството й, тъй като искат да дадат възможност на малката певица да изживее по-спокойно детските си години и да не се чувства постоянно поставена под светлините на прожекторите. За тази цел те дори избрали да отдъхнат в Ардино, където Крисия била относително анонимна.

Крисия зарязва музиката, ще става фотограф

Крисия зарязва музиката, ще става фотограф, организира и изложба

За съжаление някои чудати местни порядки и неудобното местонахождение на хотела, ги накарали да си съберат багажа и само след два дни да заминат на Арбанаси, където се насладили на прекрасна ваканция сред красива природа. А дали, освен с изложба, талантливата изпълнителка няма да ни изненада и с нова песен, предстои да видим съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар