Криза в бранша! Фики се пуска за по 4 бона, Ивана върти микрофона за 5 (Чалга гилдията бачка на безценица)

Криза удари чалга звездите, балабар с Фики и Ивана

Пандемията сериозно сви приходите на чалга индустрията. От различни източници все повече се прокрадва новината, че попфолк изпълнителите направо си работят на загуба. По последна информация например Фики прибира за участие едва четири хиляди лева. Макар той да е един от най-хитовите изпълнители в бранша и да се очаква да прибира колосални суми, истината е далеч по-стряскаща. Заради липсата на работа певецът се принудил да свали драстично мизата си. Според слуховете огромни загуби търпят и редица други изпълнители. Ивана например въртяла микрофона за по едва пет хиляди лева.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

На всичкото отгоре родните ни певици са принудени да пеят и в празни заведения. Както може да се очаква, българинът сви доста харчовете си, а оттам пострадаха и джобовете на нашите чалга таланти. И ако Фики заработва за 4 бона, колежката му не смята за недостойно да бачка само за 5.

Ивана бачка едва за 5 хиляди лева
Ивана бачка едва за 5 хиляди лева
Снимка: Инстаграм

Според всеобщите нагласи в бранша кризата ще продължи още известно време. Тепърва ще става ясно какви са личните загуби на всеки изпълнител. И ако преди попфолк гилдията се славеше с най-тлъстите хонорари, в последно време им се поналожи да посвият перките. И самочувствието, че са пачкаджии. И да работят за символичен хонорар в празни дискотеки.

Източник: hotarena.net

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.