Кремена Халваджиян се оля с филърите (Стилистката се поду плашещо след последната интервенция – Снимки)

Гласувайте за статията

Кремена Халваджиян вече не прилича на себе си

Стилистката дотолкова прекали с филърите, че вече изгуби предишното си лице. Манията на девойките да моделират физиономиите си, не подмина и нея. На 52 Кремена Халваджиян беше едно от малкото лица в родния ефир, които пазеха някогашната си хубост. За жалост обаче, решението ѝ да се подмлади, даде трагични резултати. Последните ѝ кадри в социалните мрежи ошашавиха аудоторията, защото на практика показаха друг човек.

Кремена Халваджиян не прилича на себе си

Кремена Халваджиян не прилича на себе си
Снимка: Инстаграм

От фотосите е видно, че Кремена също е ползвала услугите на естетичен хирург или дерматолог. Очертанията на лицето ѝ съвсем не са същите, както доскоро, а филърите и ботоксът буквално се изливат от него. Халваджиян се слави с особен естетически барометър, който поне до момента не ѝ бе изневерявал. Дори да бе пипала нещо по себе си, проомените винаги бяха в границите на разумното. И минаваха незабелязано покрай окото на масовата публика.

Сега обаче се случва нещо неочаквано. Устните на Кремена са драстично по-големи, а най-видима е разликата в скулите, брадичката и челото. Както изглежда, човекът, работил по лицето ѝ, доста се е постарал да го напълни с всякакви вещества. За момента стилистката не е коментирала промените, но предвид обществената реакция много скоро може да го направи, при това със замах.

Промяната в лицето ѝ е драстична

Промяната в лицето ѝ е драстична
Снимка: Инстаграм

Новото лице на Кремена Халваджиян съвсем естествено изуми голяма част от потребителите в мрежата. Хората са учудени, че именно умерена жена като нея този път буквално се е оляла с филърите. „Кремена никога не се е славела като първа хубавица, но пък винаги е била естествена, а и мъжът ѝ не сваля очи от нея. Що ѝ трябваше да се прави на надуваема кукла, не знам“, коментира дама, цитирана от show.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар