Кремена Халваджиян като кралица за РД (Снимки от бляскавото парти)

Гласувайте за статията

Кремена Халваджиян блесна като кралица на рождения си ден, Маги я закичи с Короната на любовта

Мега луксозно парти спретна Кремена Халваджиян за рождения си ден. Стилистката посрещна звездни гости в собствения си клуб. Известните личности дошли да я поздравят наброяваха повече от 150.Маги и Кремена

Нежната половинка на Маги Халваджиян чукна 47 лазарника като истинска кралица. Кремена посрещна цялата звездна плеяда от гости с уникална корона на главата. Подарък за празника й от любимия й мъж. Той поръчал бижуто при известна майсторка. Която го изработила на ръка. По проект на самата стилистка. Ювелирката обяви, че короната не е обикновена. А се  нарича Корона на любовта, пише vsekiden.com.

Рожденичката бе похарчила не по-малко от 3, 4 хилядарки за приказната си рокля. Госпожа Халваджиян бе като добрата фея потънала в разкошни воали. Носеща добро настроение, с което зарази всички останали. И ги накара да се чувстват прекрасно в супер луксозната обстановка.

Украсата на клуба бе от бели балони. По масите се лееше марков алкохол в изобилие. А мезетата привличаха погледа със стилна подредба и предизвикващ апетита вкус.

Уникална бе и тортата за домакинята. Тя бе на цели четири етажа. Украсена с любимите рози на Кремена Халваджиян.

Партито по случай рождения ден на мадам Халваджиян събра каймакът на столичния елит. Гала като приятелка на известната стилистка бе дошла да поздрави първата си дружка. Забравила за изневерите на любимия си Стефан водещата „На кафе“ цъфна под ръка с него. Не липсваше и дъщеря й Мари. Както и приятелката й Джуджи.

Бизнесмени, оператори, режисьори и всякакви други светски персони донесоха хиляди цветя на домакинята. Но подаръците им останаха в тайна.

Кремена и Маги Халваджиян са се бръкнали с повече от 20 бона за лъскавото тържество, коментират светски хроникьори. Като не включват цената на роклята на стилистката.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар