Кремена разплака Маги Халваджиян навръх юбилея му (Как му се обясни в любов?)

Гласувайте за статията

Ексцентричната Кремена определено успя да направи юбилея на Маги Халваджиян незабравим.

Миналата седмица Маги Халваджиян чукна 50-те. Партито по случай рождения му ден се превърна в истинско светско събитие с десетки гости от родния хайлайф и творчески елит. Но покрай голямата еуфория, многото подаръци и поздравления, рожденикът получи най-ценния дар, който го насълзи.

Кремена Халваджиян определено се бе постарала рожденият ден на нейния съпруг да се превърне в един от най-емоционалните дни в живота му. Започваме с цялостната подготовка, която е паднала предимно на нейните плещи. Партито бе в дискотеката, която въртят в центъра на София. Клубът бе щедро декориран със семейни снимки и десетки балони. Масите – като за сватба. С бели панделки и отрупани с пиене.

На сцената пред Маги Халваджиян цяла вечер се подвизаваха негови приятели. Едни държаха речи, както направи и самият той, други изпълняваха музикални желания и отправяха поздрави. Най-деен бе Ненчо Балабанов. Той изпя не една и две любовни песни, на който рожденикът и Кремена се понесоха в ритъма на танца и любовта.

Стилистката бе подбрала бяла рокля с корсет

и разкроена долна част и леко приличаше на булка. А и емоцията между двамата бе като на сватбено тържество. А кулминацията на сълзите и смеха определено се превърна изненадата на Кремена и сина им Бедрос за рожденика. Бе проектиран клип, на който двамата правят кавър на любима песен.

Тази изненада остави без думи Маги Халваджиян и той се хвана за главата. А уж е виждал какво ли не… Но жена си да пее, и то пред камера, било то и на запис, такова чудо не е било! Кремена сама сподели, че никога не пее и видимо има причина за това. Въпреки фалшивите тонове, песента определено уцели мелодията на любовта.

Маги Халваджиян остана смаян от изненадата

Маги Халваджиян остана смаян от изненадата

След сюблимния момент забавата продължи до ранни зори. Разбира се, не се мина и без торта. Маги Халваджиян не пропусна да благодари на всички, които го уважиха, и най-вече на прекрасната си съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар