Краси от Фермата за раздялата с Паулина: Не можех да й осигуря живота, с който е свикнала (Вижте признанието му)

Краси от Фермата за раздялата с Паулина: Не можех да й осигуря живота, с който е свикнала (Вижте признанието му)
2 (40%) 1 vote

Краси от Фермата проговори за раздялата с Паулина

Краси от „Фермата” обясни, че се е разделил с Паулина, с която дори правиха секс в предаването, но двамата са си останали приятели.

В телевизионно интервю пред Сашо Кадиев монтьорът обяви, че в момента няма жена до себе си, но е готов за друга връзка и дори обяви кастинг за ново гадже от ефира на „Преди обед”. Краси и Паулина така и не заживели под един покрив, въпреки че опитали да бъдат заедно.

Краси от Фермата и Паулина

Снимка: Фейсбук

„Имахме всякакви различия, дори религиозни”, обясни бившият фермер, който дори наруши грубо правилата в риалити предаването, за да бъде до сексапилната Поли. Двамата трудно напаснали характерите си, пък и Краси си дал сметка, че в момента не може да осигури комфорта на Паулина, на който тя е свикнала.

Въпреки раздялата, той е абсолютно категоричен, че остава да живее в България, макар че дълги години работеше в Испания. Признава, че у нас трудно ще получава заплатата, на която е свикнал в чужбина, но пък е твърдо решен да остане до любимата си баба, която изключително се зарадвала, че се прибира, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар