Краси Радков банкрутира заради жена си (Актьорът мъкне на гърба си цялото семейство – Подробности)

Краси Радков бере сериозни кахъри във финансово отношение

Напоследък актьорът не е в най-добрата си финансова форма. Доказателство за това са и проектите му в момента. Именно заради оределите си джобове той приел да се излага в цирка, наречен „Като две капки вода“. На всичкото отгоре не срещал и никакво разбиране от страна на семейството си. Благоверната му изцяло била на неговия гръб, тъй като кариерата ѝ в телевизията не потръгна и на практика сега се излежава у дома. А от Краси Радков се очаква да храни цялата фамилия.

Краси Радков издържа цялото семейство
Краси Радков издържа цялото семейство
Снимка: razkritia.com

Финансовите проблеми по всяка вероятност не са от днес. И макар да са все още заедно, чепканията помежду им скоро ще започнат. Станислава е без работа още от миналата година. След като бе махната от екипа на БНТ, а рубриката ѝ – позорно спряна, нереализиралата се журналистка тотално се депресирала. Ситуацията съвсем естествено рефлектирала върху мъжа ѝ.

На практика той е единственият работещ в семейството и на неговите плещи лежи не само издръжката на детето, а и на жената. Както изглежда, банкрутът е близо и ако няма промяна, като нищо може да се стигне и до по-сериозни последици. Дано поне участията са му на късмет и слава!

Източник: hotarena.net

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.