Красимир и Паулина от Фермата с приз за най-секси двойка (Вижте ги заедно на награждаването – Фото)

Красимир и Паулина от Фермата с приз за най-секси двойка (Вижте ги заедно на награждаването – Фото)
3 (60%) 1 vote

Красимир и Паулина от Фермата се появиха заедно на наградите „Секссимвол на годината“

Красимир и Паулина от Фермата се оказаха най-секси звездна двойка. Залюбилите се в риалитито имаха сериозна конкуренция в лицето на Алекс и Дани Петканови, както и Криско и половинката му Цвети, но се окичиха с приза на ежегодните награди „Секссимвол на годината“.

В категория „Риалити секссимвол“ наградата спечели Елизабет от „Фермата“. Тя пребори своята колежка от риалитито Красимира и Бояна Генова от „Игри на волята“. Бети вече се готви за сватба. Чаровната брюнетка се сгоди веднага след като напусна формата. Щастливото събитие ще бъде след няколко месеца, а Елизабет е поканила всички най-близки от шоуто за най-важния й ден.

Красимир и Паулина от Фермата

Снимка: България днес

Сами е секссимвол при мъжете. Мачото, който може да плени всяка жена, се появи на светското събитие с очарователката си приятелка и близкия му приятел Митко Калайджиев, с когато се сближиха във „Фермата“.

Над 700 лева бяха събрани по време на благотворителен търг, който се проведе преди награждаването. Събраните пари ще отидат за храна в приюта на отец Иван в Нови хан. На аукциона се предлагаха картини, чанти, бужута и други неща. Най-дейни в търга бяха участниците от „Фермата“. Паулина се сдоби с няколко артикула, сред които огромна мечка и супер скъпа бутилка водка. С марковия алкохол тя почерпи, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар