Красимир и Паулина го направиха във Фермата! (Двамата прекарват всяка нощ заедно – Снимки)

Гласувайте за статията

Красимир и Паулина вече не сдържат страстта си

Два дни след като си навлече гнева на сиромасите с бягството при чорбаджиите във „Фермата: Нов свят“ автомонтьорът Краси Джунов се добра до леглото на силиконовата си любима Паулина.

Мачото, чийто силен нагон и склонност към безцеремонни флиртове му спечелиха прозвището Ромео в шоуто, прекара първата си нощ с обекта на желанията си в прегръдки и откровения, като зрителите са убедени, че помежду им се е случило и нещо повече. Просто камерите угаснаха в най-интимния момент, за да не нарушават спокойствието на влюбените.

„Добре, ти харесваш ли ме, или си играеш? Това ме интересува?“, попита под чаршафите българката с никарагуанска кръв. „Аз да си играя? Ти мислиш, че мен не ме гледат хора отвън, така ли?“, обърна й гръб обидено Краси. „Ама ти си нямаш никой, в смисъл, нямаш си приятелка?“, подкачи го Паулина, а той приключи темата с лаконичното: „Е, вече си нямам!“.

Красимир и Паулина Фермата

Снимки: ХотАрена

За три седмици в шоуто сиромахът Краси и чорбаджийката Паулина не спряха да си чуруликат на прозореца в тримертовата ограда, която разделя стопанстото на бедните от това на богатите. Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания дори я изненада с подарък за рожденния ден на 11-годишния й син.

Паулина, която влезе в шоуто с визитка на момиче, издържащо се от задоволителния си сексуален живот, се съгласи да излезе на среща с Краси. Продукцията им позволи да напуснат пределите на стопанствата си и да изведат животните на паша, а веднъж събрали стадата си, двамата се прегърнаха и повече не се пуснаха.

Снимки: ХотАрена

Миналата седмица Джунов призна, че е Паулина му е завъртяла главата и иска да бъде близо до нея. Въпреки че наруши правилата на играта, прескачайки оградата, продуцентите на „Фермата“ решиха да не застават на пътя на любовта и му дадоха право да избере кое е по-важно за Краси – лоялността към отбора на сиромасите или прегръдката на любимата жена. Беглецът Ромео, без да се замисли, последва сърцето си и избра своята Жулиета, което доведе до торнадо от грозни коментари и разделение на два лагера сред сиромасите.

Любопитното е, че силиконката на няколко пъти спомена, че навън си има приятел, голям вносител на ядки от арабски произход, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар