Красимира Цочева след Фермата: Митко Калайджиев ми носи само усмивки и радост! (Вижте излиянието й)

Красимира Цочева след Фермата: Митко Калайджиев ми носи само усмивки и радост! (Вижте излиянието й)
4 (80%) 1 vote

Красимира от Фермата не крие чувствата си към Димитър Калайджиев

Красимира Цочева за първи път коментира отношенията си с Митко Калайджиев. Домакинята, която предизвика истинска буря с решението си да зареже мъжа си и детето си, за да се отдаде на собственото си щастие, е категорична, че богаташкият наследник е сред най-прекрасните хора, които е срещала.

„Не си бях позволявала да отговарям на коментари до сега. Искам да ви кажа нещо което явно не е станало ясно за масата от хора.

Красимира Цочева Фермата

Колаж: Клюки.нет

Не избрах да съм щастлива заради друг мъж! Избрах го заради себе си! Димитър Калайджиев не е първия глупак а един от най-умните и харизматични хора които някога може да срещне човек през живота си. Същия този прекрасен човек не е причина за нищо в живота ми и ми е донесъл само усмивки и радост за разлика от коментара Ви тук. Желая Ви цялото щастие на света, защото усещам, че е дефицит при много хора. Бъдете здрави и смирени!“, написа Краси в страницата си в отговор на негативен коментар по отношение на връзката й с Димитър.

Както по-рано писахме, двамата бяха засечени да пият кафе в известен мол и по всичко изглежда, че връзката им се развива и след шоуто.

краси и митко фермата

Снимка: Клюки.нет

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар