Красивата щерка на Гълъбин Боевски и бащата на децата й си казаха „Да” на семпла церемония (Снимки от сватбата)

Гласувайте за статията

Сара Боевска стана булка на скромна, но изискана церемония в тесен семеен кръг

Красивата Сара, щерката на скандалния Гълъбин Боевски мина пред олтара с дългогодишния си любим Стефан Тафров, който е баща на двете й момченца.

В края на миналия месец 25-годишната млада майка и нейната половинка предприели важната крачка да станат законно семейство. Узаконяването на брака и сватбената церемония били организирани на бързо, без много шум и разточителство и само в тесен семеен кръг.

За това разказват снимките, които Сара публикува в личния си профил в Инстаграм. О тях се вижда, че булката е в много красива къса бяла рокля, която подчертава изящната й фигура, в комбнация с пухкаво болеро. На главата си няма було, а  си е сложила сребърна диадема.

View this post on Instagram

A post shared by Sara B. (@ssara.boevska)

Младоженецът дори не е със строг официален костюм на сватбата си, а с черен панталон, в комбинация със сиво сако и бледорозова риза. Синовете на двойката са станали свидетели на бракосъчетанието на родителите си по дънки и раирани блузки и маратонки.

След гражданската церемония младото семейство е почерпило гостите в столичен ресторант. Интересен факт е, че брачната церемония на сестра си е почел и Пол Боевски. Който в последните години изчезна от публичното пространство, след като бе заловен с дрога в колата, предават от „Светските новини“ на ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар