Красен Кралев показа порасналата Криста (Министерската щерка стана голяма красавица –Снимки)

Красен Кралев показа порасналата Криста (Министерската щерка стана голяма красавица –Снимки)
1 (20%) 1 vote

Министерската щерка порасна и е най-голяма слабост на татко

Министър Красен Кралев се похвали с порасналата си дъщеря в социалната мрежа. Тийнейджърката впечатли феновете му с красотата си и стила си.

Младата госпожица е гимназистка и е най-голяма гордост и слабост на известния си татко.

Няма да повярвате колко порасна дъщерята на спортния министър, която се превърна в истинска красавица
Снимка на Криста като по-малка

Криста е всестранно развита личност и проявява различни интереси и няма съмнение, че я очаква щастливо бъдеще. От малка министерската наследница има талант да рисува. Тя участва в конкурс на световно ниво, който спечели  за рисунка върху тениска на остров Мъстик. Лично Мик Джагър и връчи наградата.

Министерската щерка прилича на известния си татко
Снимки: Ретро

В последствие я привлече спорта като се състезаваше по спортна гимнастика и спечели доста медали. А татко й бе много горд с постиженията на дъщеря си.

Министърът на спорта празнува рожден ден на 2 януари. Естествено без шумно парти, а в домашна обстановка отбеляза 54-я си личен празник като отложи шумния купон за следващата година.

Красен Кралев бил изненадан от порасналата си госпожица за празника, но и от куп известни спортисти. Които го поздравили със специално заснето видео. Министърът изказа своите благодарности на всички за хубавите пожелания и призна, че са направили деня му много усмихнат, предават от „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар