Кралското семейство с нов удар по Меган и Хари: Психичното здраве е тема, близка до сърцата ни (Вижте звучния им шамар)

Кралското семейство с нов удар по Меган и Хари: Психичното здраве е тема, близка до сърцата ни (Вижте звучния им шамар)
3 (60%) 1 vote

Кралското семейство отвърна със сериозен удар на нападките на Меган и Хари

Минаха дни от скандалното интервю на Меган Маркъл и принц Хари, които хвърлиха тежки обвинения към кралското семейство. При разговора си с Опра Меган признава, че е била пред самоубийство, а расистки коментари по адрес на сина й Арчи са я тормозели още преди раждането му.

Съсексови разказват в какъв кошмар са живели във Великобритания, как Уилям и Чарлз са ги изоставили и единствено парите, оставени от принцеса Даяна са им помогнали да продължат напред.

Първата реакция на двореца бе емпатична към двойката. От Бъкингам заявиха, че съчувстват на Съсексови, но отрекоха напълно обвиненията в расизъм.

Всичко след това изглеждаше затихнало, но Короната въобще не се е предала, а ударите от нейна страна по младата двойка, очакваща второто си дете, започнаха.

кралското семейство меган и хари

Снимка: The Sun

В дома Уиндзор се оказва, че играят много хитра игра и не са стояли тихо и кротко през тези дни, а са планирали ответните си действия стъпка по стъпка.

Първият им ход бе огромната статия в британското издание Sunday Times, която е посветена на принц Уилям. Той е представен в уникална светлина. Отзивите са, че той би бил един прекрасен бъдещ крал.

Вторият тих удар бе видеото на Уилям и Кейт Мидълтън, в което двамата заявяват, че психичното здраве е „Тема близка до сърцата им“. Тази фина препратка към интервюто на Меган и Хари и проблемите, които Съсексови казват, че имат в това отношение, е пореден удар по тях, но с типичния финес за Короната.

Третият удар е плъзналата снимка на принц Уилям от преди години, на която той прекарва нощта на улицата заедно с чернокожи. Така тотално се отричат обвиненията в расизъм. Под снимката се припомня и инициативата на кралското семейство да се създаде отдел, който да работи в подкрепа на малцинствата в страната.

Така вместо Дворецът да влезе в словесна схватка с Меган и Хари, той започна да действа по свой собствен и много хитър начин. Това обаче е едва началото.

Източници от Бъкингамския дворец твърдят, че Елизабет II и семейството й са подготвили много по-жесток удар срещу отцепилите се Хари и Меган. Предстои да разберем дали са прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар