Кралското семейство забранило на Хари да отиде на Оскари-те (Всичко за скандала)

Кралското семейство е забранило категорично на принц Хари да отиде на церемонията по раздаването на наградите Оскар, узна Kliuki.net.

Хари и съпругата му Меган Маркъл получиха официална покана да присъстват на събитието, но въпреки желанието на актрисата, не се появиха. Оказа се, че семейството на Хари се е намесило и му е забранило да отиде на церемонията.

Причината? Мемориалът за принц Филип. Хари обяви, че няма да присъства лично и да почете паметта на дядо си, тъй като се боял за собствената си и за сигурността на семейството си. В същото време обаче планирал да се появи на друго публично събитие – Оскарите.

принц хари и меган маркъл
Снимка: Daily Mail

Това предизвикало недоволство у кралското семействоо и те му заявили, че трябва да забрави на наградите. Близки до принца издават, че всъщност забраната била добре дошла за него, тъй като той и без това имал притеснения да отиде на раздаването на статуетките.

Хари бил силно напрегнат заради филма за майка му Даяна – „Спенсър“. Той бил на мнение, че Кристен Стюарт, която изигра Лейди Ди в лентата, не представя образа на майка му достойно. И нямал желание да се среща с нея.

В същото време жена му Меган Маркъл го натискала да отидат, тъй като за нея това е поредната добра възможност да се появи в светлините на прожекторите. Според запознати актрисата се опитвала да убеди принца, че може просто да бъде любезен с Кристен. „Хари не  е лицемер и не би могъл просто да й се усмихне, докато в същото време е супер изнервен“, разкрива още източникът.

Източник: Finance.yahoo.com

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.