Кралица Рания сияе до Емине Ердоган (Вижте първите дами на Йордания и Турция – Снимки)

Гласувайте за статията

Кралица Рания блести редом до Емине Ердоган, първите дами на Йордания и Турция коренно се различават

Кралица Рания и йорданския крал Абдула II посетиха Турция. Височайшите гости бяха посрещнати в Истанбул от Ерджеп Ердоган и неговата съпруга Емине.

В чест на краля и кралицата турският президент и първата дама отвориха вратите на резиденцията си с високи тавани и изглед към Босфора за гостите. За които бе дадена официална вечеря.

Кралица Рания бе ослепителна с копринения си костюм състоящ се от блуза и пола. Допълнен с аксесоари, играещи значителна роля в модния образ на първата йорданска дама. Тънката й талия бе подчертана от елегантен колан със сребърен оттенък. А високите й токчета и миниатюрната чантичка бяха хармонично съчетани с облеклото по отношение на качеството и цвета на тъканта, предават от spletnik.ru.

Снимки: Инстаграм

Макар и двете първи дами да са от мюсюлмански страни Рания винаги е била носител на новото и модерното в Йордания. Въпреки, че често е критикувана за това. Не случайно тя е смятана за модна икона в страната си и по света.

Снимки: Инстаграм

Докато първата дама на Турция винаги е залагала на традиционното облекло. Емине Ердоган не се разделя с тоалетите, които са смятани за национално женско облекло. Тя не се влияе от западните модни тенденции докато Рания никога не се забулва и не покрива главата си.

Кралицата на Йордания и нейният съпруг Абдула II не са типичната двойка за мюсюлманския свят. Но пък красивата половинка на краля не може да бъде укорена, че не спазва благоприличие при подбора на тоалетите си.

Вижте още снимки на кралица Рания и Емоне Ердоган в галерията!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар