Кралица Летисия блести в тоалет на холивудска звезда (Вижте как засенчи Анджелина Джоли – Снимки)

Гласувайте за статията

Дори Анджелина Джоли би завидяла на испанската кралица

Кралица Летисия, която е била телевизионен журналист преди да се омъжи за испанския крал, се смята за един от най-красивите и стилни монарси в света.

Тя не веднъж е оглавявала списъците на най-стилните известни жени. Изглежда, че тя едва ли може да бъде уловена в модни провали, а всяка нейна поява е идеалното въплъщение на женствеността и елегантността.

Снимка: Инстаграм

Испанската кралица има идеална фигура. Затова понякога може да си позволи някои смелости в облеклото, за да подчертае достойнството му. Например, да носи пола по-къса или деколте по-дълбоко, отколкото предполага дрес кодът.

Летисия Ортес е истинска модна икона в наши дни.

Но този път тя изглежда надмина себе си. На официална вечеря в Андора кралицата дойде с много тесни черни панталони и бюстие, украсено с пера, които разкри раменете, ръцете и част от гърдите й.

Снимка: Media Punch

Лаетиция в този тоалет по-скоро не приличаше на кралска личност, а на холивудска актриса или топ модел. И никак не изглежда по-зле дори от самата Анджелина Джоли, която веднъж също избра рокля с пера в областта на гърдите.

Кралицата засенчи холивудската знаменитост Анджелина Джоли

Разбира се, консервативните почитатели на монархията едва ли биха одобрили такова облекло за кралицата на за официално събитие. Но както модните критици, така и обикновените потребители на интернет бяха възхитени от смелостта и стила й, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар