Кралица Елизабет II изхвърли Хари и Меган от официалното честване на юбилея си (Двойката със статут обикновени гости)

Кралица Елизабет II изхвърли Хари и Меган от официалното честване на юбилея си (Двойката със статут обикновени гости)
3 (60%) 1 vote

Кралица Елизабет II удари звучен шамар на Хари и Меган, узна Kliuki.net.

Снимка: Daily Mail

Британският монарх буквално изхвърли внука си и жена му от официалните чествания за платинения й юбилей, които ще се случат следващия месец. В официално изявление на кралицата се казва, че на най-официалната част – появяването на балкона, Меган и Хари, както и принц Андрю, няма да присъстват.

Това се случи буквално минути преди двамата да обявят, че ще летят до Англия от Калифорния, при това придружени от двете си деца – Арчи и Лилибет.

Елизабет е категорична, че на балкона до нея, както и по време на официалната част от празненствата, място имат единствено членове на кралското семейство, които изпълняват официални публични задължения – като бащата и брата на Хари. За да бъде ударът по принца още по-голям, е направено изключение само за децата на принц Уилям, но не и за тези на оттеглилия се Хари.

Херцозите на Съсекс ще присъстват единствено на останалите събития от юбилея, които ще бъдат достъпни за всички гости.

За всички е ясно, че забраната Хари и Меган да присъстват на емблематичното появяване на балкона, е отговора на Елизабет на отказа им да изпълняват кралските си задължения. Принц Андрю пък беше забъркан в скандал с Джефри Епстийн и оргиите в имението му.

Източник: Daily Mail

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар