Кралица Елизабет отказа да присъства на сватбата на Хари и Меган! (Вижте защо няма да ги уважи)

Гласувайте за статията

Принц Хари и Меган Маркъл все пак ще се венчаят, но без кралица Елизабет!

Ако до скоро имаше съмнения дали поредната кралска сватба все пак ще се състои, то днес тази тема вече не е под въпрос. Очаква се съвсем скоро принц Хари и Меган Маркъл да обявяват официално своя годеж. А догодина ще си кажат заветното“Да“. Кралица Елизабет склони да им даде своята благословия и така направи венчавката възможна.

Но, оказва се, че така чаканото събитие ще мине без нейното присъствие! Докато на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън тя бе на първия ред, то сега ще почива в покоите си, докато всички погледи да вперени в по-малкия й внук и неговата избраница Меган Маркъл. И тук изниква въпросът защо ще абдикира от събитието, щом е дала позволението си за него?!

А отговорът е много прост. Той няма нищо общо с личното отношение на кралица Елизабет към канадската актриса. Да, тя може да не я смята за най-добрия избор на принц Хари. Но Меган не е първата жена без кралско потекло, вляла се в британското кралско семейство. А бабата на бъдещия младоженец няма да бъде с него във важния ден заради правилата на короната.

Те забраняват на кралица Елизабет да присъства на сватба на член от кралското семейство с човек, който вече има един брак зад гърба си. А, както добре знаем, Меган Маркъл е разведена. Този факт я поставя наравно с Камила Паркър, пише blitz.bg.

Кралица Елизабет няма право на избор в случая

Кралица Елизабет няма право на избор в случая

Преди години кралица Елизабет не присъства и на сватбата на сина си принц Чарлз с предишната му любовница и настояща законна съпруга. Въпреки че връзката на принц Хари и актрисата не е така скандална, нейното официализиране със сигурност ще мине без присъствието на държавния глава на Обединеното кралство. Нищо лично!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар