Кралица Елизабет обяви война на Камила (Вижте как я изолира от двора)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет и Камила във война

Истинска студена война се води между кралица Елизабет и Камила Паркър. Въпреки че пред обществото херцогинята на Корнуол и кралицата се разбират отлично, в действителност вече повече от 20 години между тях се вихри тиха война. Още от смъртта на принцеса Даяна през 1997 година, до днес, кралицата не иска и да види Камила. Но умело прикрива това.

Биографът на принц Чарлз — Том Боуър разкрива, че двете дами не могат да се гледат. „Те не се харесват. Те не се понасят. Те не могат да се търпят една друга. Но въпреки това пред обществото изглеждат достатъчно близки. Истината обаче съвсем не е такава“.

Година след смъртта на Даяна, Камила притиска Чарлз да оповестят публично връзката си. Кралицата е тази, която не желае да погледне и приеме любовницата на сина си. „Тя беше ядосана, възмутена и изключително обидена. Кралицата — майка безусловно подкрепяше решението й“, разкриват отлично осведомени източници.

Когато бабата на Чарлз умира, Елизабет отстъпва за връзката на сина си, но само до някъде. На своя глава той предлага брак на Камила и отказва да се вслуша в думите на майка си. Нещо повече — готов е да абдикира, а това кара кралицата да направи някои отстъпки. При все това, на сватбата му тя полага огромни усилия да бъде усмихната — но не е щастлива.

Дори и след сватбата им, Чарлз и Камила биват изолирани от повечето официални ангажименти. В много редки случаи кралицата ги кани в Бъкингам и се появява на обществени места с тях. Нещо повече — Чарлз е принуден да придружава сам майка си на официални визити, тъй като тя не иска да вижда съпругата му.

Кралица Елизабет във война с Камила

Кралица Елизабет във война с Камила

Говори се, че Елизабет има тайно завещание, с което прави Уилям крал, а не Чарлз. „Тя и Филип отстъпиха за брака му, само защото кралицата — майка почина. Но Чарлз едва ли ще бъде крал, тъй като тя все още е във война с Камила“, разкриват придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар