Кралица Елизабет изхвърли Меган и Хари и от празничното си пожелание (Вижте как ги унижи – Фото)

Кралица Елизабет за пореден път показа, че е зачеркнала Хари и Меган от кралското семейство

В дните около Коледа беше публикувано съобщение за предстоящите празници от Елизабет II. Британската кралица ежегодно прави това обръщение към своите сънародници.

В официалния Instagram акаунт на двореца Кенсингтън беше публикувана снимка на кралицата, направена по време на снимките на тържествената реч, която интернет потребителите разгледаха с особено внимание.

Кралица Елизабет
Снимка: Instagram

Тазгодишната реч на Елизабет II обаче разкри още пикантерии. Мнозина обърнаха внимание на снимките на масата за писане, на която седи кралицата: семеен портрет на Кейт Мидълтън и принц Уилям с деца, коледна картичка на принц Чарлз и съпругата му Камила, снимка на съпруга на Елизабет, принц Филип и снимка на бащата на кралица Джордж VI, който въведе традицията на ежегодното поздравяване по телевизията.

Но на масата липсваше една снимка. Именно по това всички се убедиха, че в кралското семейство кипи истинска война. А именно – снимка на другия й внук Хари, съпругата му Меган и сина им Арчи. Не е тайна, че отношенията между бившата актриса и всички в кралското семейство стават все по-напрегнати.

Неотдавна тя се оплака публично, че никой не се интересувал как се чувства тя, а за капак наруши всички протоколи като отказа да празнува Коледа с кралицата и останалите от семейството, а замина за САЩ, заедно с Хари и Арчи. И по всичко личи, че Елизабет се постара да покаже на всички, че те за нея вече не съществуват.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.