Кралица Елизабет за Камила: Зла жена! (Цялата истина за отношенията им)

Кралица Елизабет за Камила: Зла жена! (Цялата истина за отношенията им)
3 (60%) 2 votes

Кралица Елизабет така и не приела връзката между принц Чарлз и Камила

Кралица Елизабет и Камила Паркър поддържат възпитани отношения само за пред хората. Британският монарх и съпругата на принц Чарлз цял живот не могат да превъзмогнат неприязънта помежду си. Въпреки, че се опитват това да не си личи.

В нова биографична книга за кралското семейство става ясно как кралицата е приела първоначално любимата жена на сина си.

Оказва се, че Елизабет II мразела Камила и дори си позволила ужасни думи по неин адрес пред сина си Принц Чарлз.

Малко след смъртта на Принцеса Даяна, Чарлз повдигнал пред майка си въпроса, че би искал Камила официално да заеме мястото на жената до него, разкрива разследващият журналист Тим Бауър. Но Елизабет, която вече била изпила няколко мартинита, не приела новината добре.

Тя заявила на сина си, че не иска да има нищо общо с “онази зла жена”.

Кралица Елизабет Камила

Снимка: Daily Mail

Кралицата била категорична, че никога няма да прости на Камила това, че през всички онези години не оставила Чарлз на мира и не позволила на брака му с Лейди Ди да се закрепи.

В крайна сметка, семейството се примирява с връзката на Чарлз и Камила, които се женят през 2005-а. А едно от нещата, с които бившата любовница и настояща съпруга на престолонаследника успява поне отчасти да спечели Елизабет, е споделената им страст към конете и ездата, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар