Кралицата изхвърли дъщерята на Меган и Хари от списъка с наследници на трона (Малката Лилибет отсъства от важния документ)

Кралицата изхвърли дъщерята на Меган и Хари от списъка с наследници на трона (Малката Лилибет отсъства от важния документ)
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Меган и Хари не е в списъка с наследници на трона

Изминаха два месеца от раждането на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл и ето, че вече е ясно, че бебето не е получило всички привилегии, които му се полагат!

Оказва се, че Лилибет не се появява в нито един списък на кралските наследници. Братът на Лилибет, Арчи, беше добавен към официалния списък само две седмици след раждането си в Лондон през 2019 г. А сега бебе Лили отсъства – не е ясно дали това е кралска грешка, или ясната позиция на кралицата.

дъщерята на меган и хари

Снимка: Daily Star

Имайки предвид решението на Хари да прекрати връзката си с кралското семейство и да се премести в САЩ, не е изненада, че Лилибет Даяна Маунтбатън Уиндзор, въпреки, че трябва да бъде осма по ред за трона – тя отсъства от „класацията“. В момента нейното място е заето от принц Андрю. Принц Луис, синът на Уилям и Кейт, зае пето място и то само една седмици след раждането си.

Забавянето на дворцовите действия накара някои наблюдателни фенове на двойката да предположат, че това е съобщение до херцога и херцогинята на Съсекс. „Трябва да попитате защо са толкова бавни. Всичко, което трябва да направят е да натиснат бутона за добавяне на нов абзац и да въведат пореден номер. Сигурно са правили това и преди. Направиха го за Арчи. Очевидно го направиха и за Луис, когато той се роди“

А кралските експерти са сигурни, че Меган ще съжалява за интервюто си с Опра Уинфри: „Някой ден Меган ще разбере, че е сгрешила и ще се опита да поправи всичко“. Том Куин вярва, че 40-ият рожден ден на Меган може да бъде чудесна причина за примирие със семейството на принца: „Мисля, че по-късно тя ще разбере, че не е трябвало да изгаря мостовете толкова категорично и остро“, казва експертът в разговор за DailyStar.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар