Кралицата изгони Меган и Хари от Кенсингтън (Елизабет бясна от претенциите на актрисата – Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет изгонила Меган и Хари от Кенсингтън

Напускането на Меган и Хари от Кенсингтън се е случило не по тяхно желание, а по заповед на кралица Елизабет. Въпреки че монархът официално се разбира чудесно с новата си снаха, в действителност много, много не се церемони с нея.

Едва наскоро придворни разкриха истината за напускането на Меган и Хари от двореца Кенсингтън. Както е известно, съпрузите се преместиха във Фрогмор хаус в Уиндзор, напускайки лондонската си резиденция.

Официално, Хари заяви, че не иска децата му да растат в аквариум. В същото време обаче бе предвидено, той и Меган да се настанят в 20-стаен апартамент до този на Кейт и Уилям. По препоръка на кралицата или по-скоро по нейна „заповед“ младоженците трябвало да напуснат двореца. Това силно засегнало Меган, която с нетърпение очаквала да заживее в красивия замък, пише „Дейли Мирър“.

Също така стана ясно, че Меган и Хари не гостуват на кралицата с останалите в Балморал, отново по настояване на нейно величество. Въпреки че Меган бе поканена да отбележи там рождения си ден, а след това на нова среща с кралицата, нито тя, нито Хари бяха видени на семейната почивка.

По всяка вероятност съпрузите ще гостуват отделно от останалите си роднини. И това е още една стъпка от тяхното поставяне извън прожекторите.

Предполага се, че именно кралицата стои и зад разделянето на социалните профили на двете двойки, както и зад изграждането на отделни администрации и офиси. Елизабет доста категорично даде да се разбере, че Британия ще има само един крал. И това е Уилям, а не Хари. Отделно, напрежението между двете херцогини също си казало думата.

Меган и Хари напуснали двореца в Лондон по заповед на кралицата сн. You Tube

Меган и Хари напуснали двореца в Лондон по заповед на кралицата сн. You Tube

Меган ревнува Хари от всички жени в живота му, дори и от снаха му и братовчедките му. Нейни приятели споделят, че тя никога не е живяла в голямо семейство като неговото. И по тази причина се чувства по-комфортно, когато са сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар