март 29, 2024

Краката на Николета Лозанова без фотошоп - къси и с дебели прасци (Огледало показа истинската визия на моделката - Фото)

https://kliuki.net/kliuki/krakata-na-nikoleta-lozanova-bez-fotoshop-kasi-i-s-debeli-prasci-ogledalo-pokaza-istinskata-viziya-na-modelkata-foto/165549 Kliuki.net
Краката на Николета Лозанова без фотошоп - къси и с дебели прасци (Огледало показа истинската визия на моделката - Фото)

Моделката от години има комплекси с ръста и късите си крака

Николета Лозанова на последните си снимки, които публикува в Инстаграм изглежда като красавица, която има идеални пропорции на тялото. Но дали е така в действителност? Читател на сайта lifeonline.bg разкрива пред изданието фактите, които е установил изследвайки черно белите снимки. На които легендарната плеймейтка, смятана за номер 1 изглежда със снажна фигура. За каквато самата тя само може да мечтае. Едно огледало зад 34годишната Ни Ло разкрива цялата истина за безкрайно дългите й крака и идеални пропорции. Които са се получили благодарение на фотошопа, който е направен на фотото, но не е доизкусурен. [caption id="attachment_191028" align="aligncenter" width="454"]Краката на Николета Лозанова без фотошоп - къси и с дебели прасци (Огледало показа истинската визия на моделката - Фото) Снимка: lifeonline.bg[/caption] А реалността е забелязана от зоркото око на последователя на изданието. Той предлага да погледнем контрастния образ на Николета зад гърба й, на който се вижда, че краката й изобщо не са толкова дълги както на фронталното фото, а са къси и сдебели прасци.  Тоалета на половинката на Ники Михайлов също допринася да се получи ефекта "къси крака като на дакел", предават от lifeonline.bg. И това е поредното доказателство, че недоизпипаният кадър с компютърната програма разкрива каква е истината за фигурата на Лозанова в действителност. То и никой не се съмнява, че не може да има дълги крака, след като всъщност е миньонче.