Краката на Николета Лозанова без фотошоп – къси и с дебели прасци (Огледало показа истинската визия на моделката – Фото)

Гласувайте за статията

Моделката от години има комплекси с ръста и късите си крака

Николета Лозанова на последните си снимки, които публикува в Инстаграм изглежда като красавица, която има идеални пропорции на тялото. Но дали е така в действителност?

Читател на сайта lifeonline.bg разкрива пред изданието фактите, които е установил изследвайки черно белите снимки. На които легендарната плеймейтка, смятана за номер 1 изглежда със снажна фигура. За каквато самата тя само може да мечтае.

Едно огледало зад 34годишната Ни Ло разкрива цялата истина за безкрайно дългите й крака и идеални пропорции. Които са се получили благодарение на фотошопа, който е направен на фотото, но не е доизкусурен.

Снимка: lifeonline.bg

А реалността е забелязана от зоркото око на последователя на изданието. Той предлага да погледнем контрастния образ на Николета зад гърба й, на който се вижда, че краката й изобщо не са толкова дълги както на фронталното фото, а са къси и сдебели прасци.  Тоалета на половинката на Ники Михайлов също допринася да се получи ефекта „къси крака като на дакел“, предават от lifeonline.bg.

И това е поредното доказателство, че недоизпипаният кадър с компютърната програма разкрива каква е истината за фигурата на Лозанова в действителност. То и никой не се съмнява, че не може да има дълги крака, след като всъщност е миньонче.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар