Край! Мария Игнатова и Димитър Рачков окончателно разделени (Дори не се поглеждат вече)

Край! Мария Игнатова и Димитър Рачков окончателно разделени (Дори не се поглеждат вече)
2 (40%) 1 vote

Мария Игнатова и Митко Рачков пак скарани, актьорите отново се отбягват

Мария Игнатова и Димитър Рачков окончателно са се зарязали. Звездната двойка се е изпокарала за пореден път. Из светските среди се носи слух, че влюбените са се разделили един път за винаги.

Снимка: ХотАрена

Столичните клюкари разправят, че партньорите са сложили край на възобновената си връзка преди  около месец. Този път раздялата била окончателна, разкриват от столичен вестник. Бившите половинки не искали да се засичат и затова отменили общите си проектите. Които били планирали за в бъдеще.

Най-прясното доказателство за краха на връзката им е факта, че на рождения ден на Кремена Халваджиян не се появили заедно. Жената на Маги им е много близка приятелка. Но двойката не уважи празника й.

Дизайнерката по традиция вдигна грандиозен купон в собственото си заведение. Където бил забелязан единствено Рачков. Но половинката му Мария Игнатова изобщо не се появила. Според хора близки до семейство Халваджиян блондинката отказала да уважи Кремена защото бившият й щял да бъде там.

Мария и Рачков дадоха нов шанс на връзката си преди повече от година. Събраха се след продължителна и драматична за двамата раздяла. Според слуховете от миналата година двамата се били венчали на тайна церемония в Тоскана. Където Магърдич бе събрал приятелите си на лятна почивка, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net

Дори се заговори, че двамата вече кроят планове за общо дете. Но явно няма да им се получи да са заедно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар