Край на драмите! Принцеса Шарлийн първа дружка с Каролина Монакска (Вижте как се забавляват)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлийн изглежда остави в миналото лошите си отношения с Каролина Монакска

Принцесата на Монако, която е омъжена за Албер, днес се радва на топли отношения с Каролина Монакска. Добре осведомените обаче си спомнят, че между тях цареше нещо повече от война. Преди години Шарлийн дори се опита да избяга от Монако. Сестрите на съпруга ù упорито и съвсем целенасочено я унижаваха, като причината бе повече от прозаична. Така важната за кралските особи синя кръв, за жалост, липсва при една от най-интересните принцеси.

Синята кръв трябва да се заслужи

Синята кръв трябва да се заслужи
Снимка: kliuki.ws

Именно „срамният“ ù произход бе основният препъникамък пред спокойното добруване в двора. Тогава сестрите на Албер проявиха непростима жестокост към нея и като че ли по случайност напускането на Монако не се случи. Каква обаче е ситуацията днес? Както изглежда, миналото е забравено и дори кралските особи са способни на нормални отношения.

Принцеса Шарлийн и Каролина Монакска изненадващо се появиха в инстаграм фотоси, на които искрено се забавляват. Снимките са удивителни, тъй като представят елита на Монако в доста нетипична обстановка. Двете дами не само танцуват, но и показват изненадващи танцови умения. Както можете да се убедите сами, обстановката е повече от приятелска. Явно проблемите са загърбени и е дадена зелена светлина на топлите им чувства една към друга. Принц Албер, от своя страна, има повод да се чувства повече от спокоен. Заравянето на томахавките в кралската фамилия е знак за подобряване на имиджа на семейството в обществото. Скандалите в миналото имаха доста негативен ефект върху обществените нагласи и доста дълго интригата между жените привличаше публичното внимание.

За щастие, към момента Шарлийн и Каролина представляват двете страни на една монета. Колкото и напрежение да е имало между тях, не бива да забравят, че те са лицето на Монако пред света. Да се надяваме, че танците и забавленията ще продължат и занапред и мирът в семейството ще бъде стабилен!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар