Край! Дженифър Анистън и Джъстин Теру официално обявиха развода си (Връща ли се Джен при Брад Пит?)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Джъстин Теру се развеждат, холивудската двойка слага край на брака си официално

Дженифър Анистън и доскорошната й половинка Джъстин Теру официализираха развода си. И това не е поредния слух или клюка по техен адрес. Вече бившите съпрузи са направили изявление в медиите.

Актьорите, които са женени от две години и малко признават, че за да спрат всякакви спекулации споделят решението си публично. То е взето още в края на миналата година и е било напълно взаимно.

Джен и Джъстин ще останат приятели, въпреки, че вече няма да са семейна двойка. Те не биха искали да занимават обществеността с личните си проблеми, но са длъжни да я уведомят за да спрат всякакви интриги относно раздялата им.

Е, оказа се, че няма огън без пушек. Това е поредното доказателство, че слуховете, които се разпространяваха за двойката знаменитости в голямата си част бяха истина.

Индикации, че бракът им куца имаше много отдавна. Последното доказателство, че нещата между тях не вървят се появи само преди дни. Анистън празнува рождения си ден само в женска компания. А Джъстин изобщо не се появи.

Джен и Теру когато все още бяха влюбени

През миналата година холивудската двойка почти не бе засичана заедно. Последната им ваканция бе в Мексико, където почиваха с приятели и все още изглеждаха щастливи, предават от elle.ru.  А то бе много отдавна.

Сега остава отворен големия въпрос ще се събере ли Джен с Брад Пит? Като и двамата са необвързани. Според слуховете те поддържат връзка и нищо чудно да станем свидетели как двамата бивши отново ще заживеят заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар