Край с депресиите на Анджелина Джоли (Актрисата сияе от щастие след срещата с Мадокс)

Край с депресиите на Анджелина Джоли (Актрисата сияе от щастие след срещата с Мадокс)
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли прелива от щастие, срещна се за първи път със сина си в Токио

Анджелина Джоли отлетя за японската столица Токио заедно с дъщеря си Захара за да представят новия филм „Maleficent: Господарката на злото”, чиято премиера се състоя онзи ден в Лос Анджелис.

Отиването на холивудската актриса в Страната на слънцето бе свързано и с емоционална среща. Джоли очкваше не само да се види с феновете си, но и със сина си Мадокс. 18-годишният студент в Сеул долетя в Токио за да подкрепи майка си в този важен за нея ден.

Снимка: Gettyimages.ru

Появата на Аджелина Джоли пред публиката наистина се оказа зрелищна. За официалното си представяне актрисата бе избрала елегантна рокля на Ralph & Russo цялата на блестящи ресни. Блясъкът, на които бе акцентиран от прожекторите, които блеснаха на сцената със зелена светлина. Напълно в стила на Господарката на злото, чиято поява е придружена от проблясъци на зелени пламъци. За феновете на филма подобно изпълнение бе впечатляващо.

Снимка: Gettyimages.ru

Онези от почитателите на звездата, които имаха възможността да се  срещнат с нея на червения килим казват, че Джоли няма нищо общо с злата си героиня. Тя бе в приповдигнато настроение и си направи селфи с всеки един фен, който пожела да се снима с нея.

Снимка: Gettyimages.ru

Поводът за доброто настроение не бе само любовта на японските почитатели на Анджелина, но най-вече срещата й с Мадокс. Тя не скри, че раздялата им е била трудна и я е довела до депресия и тя много плакала, след като го остави в Сеул. Сега в очите й също се появиха сълзи , но от щастие. Този път обаче успя да овладее емоциите си, предават от spletnik.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар