април 20, 2024

Коя е Алина Кабаева – тайната жена на Путин, за която всички знаят (Бившата гимнастичка има 4 деца от президента, скри се в Швейцария заради войната)

https://kliuki.net/kliuki/koya-e-alina-kabaeva-taynata-zhena-na-putin-za-koyato-vsichki-znayat-bivshata-gimnastichka-ima-4-deca-ot-prezidenta-skri-se-v-shveycariya-zaradi-voynata/165889 Kliuki.net
Коя е Алина Кабаева – тайната жена на Путин, за която всички знаят (Бившата гимнастичка има 4 деца от президента, скри се в Швейцария заради войната)

Най-одумваната персона в личен план извън Владимир Путин и Зеленски, е Алина Кабаева – тайнствената изгора и майка на 4 от децата на руския президент, узна Kliuki.net.

Според слуховете 38-годишната бивша гимнастичка е скрита заедно с наследниците си в Швейцария на сигурно място, заради нажежения конфликт между Русия и останалия свят. Преди да завърти главата на президента, Кабаева минала през ада на гимнастиката, тъй като била твърде дебела по стандартите на специалистите. Ирина Венер, гуруто на съветската художествена гимнастика, дори подложила 11-годишната Алина на нечовешки глад – три дена само на вода, за да стопи тлъстинките й. [caption id="attachment_192460" align="aligncenter" width="350"]алина кабаева Снимка: Телеграм[/caption] „За ден от 10 часа тренировки, ми даваха само сутрин лъжичка сушени кайсии, ядки и стафиди. Само това“, споделяла е след години Кабаева. Казарменият режим дава резултат, момичеето се превръща в грацията на Москва, става шампион и хваща окото не на кого да е, а на президента Владимир Путин. Тя категорично отрича помежду им да има нещо повече от приятелска близост. Но е факт, че след като спира с гимнастиката, Кабаева става депутат и се превръща в осмата най-влиятелна жена в Русия. Притежава парцели, 3 гигантски апартамента в Москва, коли и 11,5 млн долара в банковата сметка. За първото си дете от Путин лъже, че не е нейно, а на сестра й Лисан. Говори се, обаче, че президентът го е признал, а кръстник му е Медведев. По непотвърдени слухове, следват още три деца – момиченца-близначки и още един син. Заради войната в Украйна, всички те са скрити в Швейцария, а тъй като момиченцата са родени в Лугано, те имат и швейцарски паспорт. Източник: Уикенд