Коцето стана за смях в „Като 2 капки вода“ (Вижте как го подиграват в мрежата)

Коцето стана за смях в „Като 2 капки вода“ (Вижте как го подиграват в мрежата)
5 (100%) 1 vote

Коцето стана за смях в „Като 2 капки вода“, скъсаха го от подигравки в мрежата

Коцето стана за смях в „Като 2 капки вода“. Интерпретацията на култовия фолк певец стана повод за милиони подигравки от страна на зрителите. Още във видеото с подготовката му, Константин призна, че би му било много трудно да имитира Силвия Кацарова. Затова и накрая просто се отказа и превърна изпълнението си в жива пародия.

За това до голяма степен заслуга имаха и гримьорите, които превърнаха певеца в живо копие на „Баба Яга на средна възраст“, както пишат зрители в социалните мрежи. Много от тях критикуваха музиканта не само заради визията, но и заради изпълнението му.

„Някой ще каже ли на Коцето, че е в предаване за имитации, а не пародия“, „Леле Коце, какво е това лигавене, муцки с уста, това не е Силвия Кацарова, а лошо копие на лигава певица! А можеше повече“, „Супер несериозно отношение от негова страна“, „Топъл дъжд…“,та чак ме попари… В гримьорната доста са се попрестарали. Голяма пародия, не имитация. Прав е Рачкова — наистина направо Елза Парини.“, „Абсолютна пародия! Баба Яга на средна възраст“, „Алла се завърна! Част 2“, „Гласово — не Силвия Кацарова, а Лили Иванова. Визуално… Баба Яга“, са реакциите на феновете в социалните мрежи. Повечето са категорични, че певецът май повече се е подигравал със знаменитата певица, отколкото да се опитва да й подражава.

Други пък се шегуват, че музикантът май е ядосал гримьорите, за да го превърнат в подобна карикатура. Самият Константин призна, че не намира много прилика между себе си и Силвия Кацарова, но със смях прие всички шеги и закачки по свой адрес след изпълнението си.

Коцето стана за смях в "Като две капки вода" сн. Фейсбук

Коцето стана за смях в „Като две капки вода“ сн. Фейсбук

В действителност, певецът неведнъж е пародирал образите, в които влиза, вместо да се опитва да ги имитира. В предишно шоу, той влезе в кожата на Бритни Спиърс, където отново пародията бе пълна. А едно от превъплъщенията му бе на Алла Пугачова, където се справи брилянтно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар