Коцето се издаде, че е бил с Русата Златка (Вижте как я изпорти на афтърпатито след „Капките“)

Коцето се издаде, че е бил с Русата Златка (Вижте как я изпорти на афтърпатито след „Капките“)
4 (80%) 3 votes

Коцето се издаде, че е бил с Русата Златка, изпорти я на афтърпартито след „Капките“

Фолк певецът Константин се издаде, че е бил с Русата Златка. Музикантът и плеймейтката изкараха цял сезон на една сцена, но през цялото време не издаваха по никакъв по-близките си отношения отпреди години. Всъщност, публиката остана с впечатлението, че те са просто случайни познати и се знаят единствено заради общото си членство в клуба на известните.

Истината обаче е доста по-различна, а среднощните закачки на Коцето, напомниха на всички, защо в действителност го заряза Райна.

Още преди няколко години, докато беше във „Вип Брадър“ фолк певицата се издаде, че не харесва Русата Златка, защото е имала афера с бившия й. Тя дори сподели с друга своя съквартирантка, че знаела за аферите на двамата.  А също и за тайните им срещи в хотел в Пловдив, по времето, когато двамата влязоха заедно във „Вип Брадър“. Райна обаче отдавна продължила напред и вече е забравила за изневерите на бившия й. Интересът на Коцето към блондинката също изглеждаше отшумял, докато не обърна няколко чашки в клуба си и не започна да я гушка твърде силно, свидетелстват присъстващи на афтърпартито след „Капките“, пише „Билайф“.

Въпреки че певецът се държа на положение, когато Зорница Линдарева и Дебора го сваляха във „ВИП Брадър“, русата фурия явно му е слабост. За това свидетелстват и неприличните жестове, които музикантът отправял към нея. След като се почерпил порядъчно.

Коцето се издаде, че е бил с Русата Златка сн. Facebook

Коцето се издаде, че е бил с Русата Златка сн. Facebook

Изненадващо, на афтърпартито след шоуто, липсваха както жената на Коцето — Надя, така и годеникът на Златка — Георги Валентинов. Упорито се шушука, че двойката се е разделила, тъй като моделката му кръшкала с брата на Борис Дали. Снимки на двамата как се прегръщат в центъра на София се появиха в мрежата. Какви са точно отношенията им не е ясно, но едва ли моделката го утешавала просто приятелски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар