Коцето семейно на море (Вижте как се забавлява с Надя и децата)

Коцето семейно на море (Вижте как се забавлява с Надя и децата)
5 (100%) 1 vote

Коцето заведе децата на море, забавлява се семейно

Фолк певецът Константин се пенсионира от музикалните изяви. Спокойно, не е завинаги, а само за няколко дни. Любимецът на народа реши да се вземе малко отдих и да се позабавлява със семейството си на море.

Щастливата фамилия си пусна селфи от плажа, как лудуват на пясъка. Коцето се прояви като баща — мечта — строи с децата пясъчни замъци, лудува с тях във водата и е пример за подражание като родител просто.

Естествено фамилията бе в компанията на Надя, която също не пропусна да запечата мили спомени от семейната ваканция. Щастливата фамилия се радва на кратката си почивка, преди певецът пак да се върне към музикалните си изяви.

Летният сезон по принцип е доста натоварен за звездата, който традиционно е сред най-желаните изпълнители на морето.
Певецът продължава да е сред най-оборотните, макар напоследък да не се е хвалил с нови хитове. Митко Пайнера обаче продължава разчита много на него, особено когато трябва да покрие, излезлите си в майчинство колежки.

Музикантът винаги е признавал, че обожава работата си, но в същото време семейството му също е много важно за него. И преди няколко години той обяви, че се оттегля от активна творческа кариера. „Време е да дадем път на младите. Аз ще си гледам бизнеса и семейството“, твърдеше тогава Константин. Любовта му към музиката обаче не го напусна и той често хваща микрофона. При това не само в любимия си клуб.

Певецът сам признава, че не може да се откъсне от музиката изцяло. А междувременно при всеки свободен антракт се опитва да обърне внимание на семейството си.

Коцето семейно на море

Коцето семейно на море

Съдейки по щастливите им усмивки, всеотдайното му отношение, със сигурност заслужава адмирации. И явно певецът се раздава не само по клубовете, но и когато става дума за семейството му също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар