Коцето призна за проблема с алкохола: Пия уиски от 9 сутринта!

Гласувайте за статията

Коцето разкри най-големата си слабост, призна, че пие от сутринта

Коцето на 17 юли навърши 43 години. Обичаният фолк певец спретна голям купон за рождения си ден. Както му е реда почерпи с много алкохол, песни, танци и не по малко емоции. Празникът, който бе в столична дискотека  продължи до ранни зори.

Снимка: Инстаграм

Кралят на баладите направи едно макар и не изненадващо признание пред препълнената дискотека с фенове. Той разкри, че има една слабост и това е алкохола. Певецът сподели, че посяга към чашката още от девет часа сутринта. А когато го питат какво си пийва той отговаря, че е чайче. А всъщност кърка стопроцентово уиски, предават от pik.bg.

Снимка: Фейсбук

Зависимостта към алкохола на поп фолк идола не е от днес или от вчера. Още когато бе във връзка с Райна тя не веднъж се бе оплаквала от алкохолизма на любимия си. Дори след като се разделиха го бе нарекла наркоман, алкохолик и непоправим женкар.

Снимка: Инстаграм

Феновете на Константин са притеснени от неговата зависимост. Те се страхуват да не се провали заради алкохола и да зареже кариерата си. Все пак освен, че е певец Константин Иванов Славчев както е истинското му име е успешен бизнесмен и върти верига от чалга заведения. Има и сплотено семейство за пример, за което полага много грижи. Макар понякога да кривва от правия път.

Снимка: Фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар