Коцето показа порасналия Александър (Малчуганът копие на Надя)

Гласувайте за статията

Коцето показа порасналия Александър

Фолк певецът Константин показа сина си. Коцето сподели емоционални кадри на малчугана в социалните мрежи и разтопи всички. Последните снимки на наследника му са направени преди броени дни. На тях ясно се вижда, че малкият Александър е копие на майка си Надя. И от ден на ден все повече заприличва на нея.

Грабнал в ръка една червена роза за майка си, малчуганът гордо позира пред обектива на баща си. „Любимата мама“, пише Коцето под снимката, с която разтопи феновете в социалните мрежи.

Иначе певецът и съпругата му Надя обграждат с огромна любов и двете си деца. Порасналата дъщеря на певеца Мариана, вече се е превърнала в истинска госпожица. И по всичко личи, че залита по сериозните науки като майка си.

Малкият Александър от своя страна все още не е проявил музикални заложби, но Коцето не се притеснява особено от този факт. Двамата с Надя се радват на децата си и никак не мислят да се тревожат отсега за бъдещето им.

Още повече, че певецът реши да се оттегли от музикалната компания „Пайнер“ и да създаде собствена продуцентска компания, както се шушука. Изпълнителят решил, че му е минало времето да се изявява пред камери и микрофони. И вместо това искал повече време със семейството си и да даде път на младите.

Съпругата му Надя безусловно го подкрепя и е изцяло на негова страна. Юристката, за която той се ожени едва завършила училище, вече повече от 10 години е до него и двамата се радват на стабилен и щастлив брак, за какъвто мнозина само си мечтаят.

Коцето показа порасналия Александър сн. Инстаграм

Коцето показа порасналия Александър сн. Инстаграм

„У дома си е най-хубаво“, неведнъж е споделял певецът. И с възторг добавя, че семейството му е най-големият му подарък и най-голямата му радост. Константин не крие, че обожава нежната си половинка, а явно не е и единственият мъж от семейството, който я обича безусловно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар