Коцето на крачка от алкохолизма: Пия по три бутилки уиски вечер!

Коцето на крачка от алкохолизма: Пия по три бутилки уиски вечер!
3 (60%) 1 vote

Коцето се хвали с рекордни запои и топ пиячи не могат да го стигнат

Фолк певецът Константин се хвали с опасен рекорд, който може да се окаже доста скъпо удоволствие. Изпълнителят се гордее, че може да изпие по 3 — 4 бутилки уиски на вечер, а до момента в кариерата си е изпил над 3 тона огнена вода.

По време на поредното си участие, видимо почерпен, Коцето изпадна в откровение. „Аз и колегите ми сме артисти и трябва да забавляваме хората. Няма нищо по-добро от това, да ударим по няколко глътки уиски по време на участие“, споделя певецът.

Той твърди, че дори пиенето се е превърнало в шоу за него и колегите му, тъй като то създавало настроение и помагало да се справят по-добре. „Пия не само преди участия, но и по време на участия. Аз съм световен рекордьор по пиене. През цялата си кариера, сигурно съм изпил над 3000 литра алкохол“, с ентусиазъм разказва певецът.

Популярният изпълнител не крие, че кулминацията е била, вечерта, когато е изпил 3 бутилки уиски една след друга. „Никой не може да ме надмине по пиене“, споделя още изпълнителя по този повод.

Влечението му към чашката обаче, буди и притеснения от страна на близките му. Нощните запои на фолк звездата, не са любими и на съпругата му Надя. Майката на две деца досега нито веднъж не си е позволила да каже една дума по този повод, но фактът, че отсъства все по-явно от всички партита на Коцето, докато преди бе редовно до него, говори много.

Коцето чупи рекорда по пиене - 3 бутилки уиски за 1 вечер

Коцето чупи рекорда по пиене – 3 бутилки уиски за 1 вечер

Семейството на певеца също не е във възторг от опитите му да влезе в Гинес като най-пиещия човек на планетата, но поне засега се опитват да тушират проблема. Единствената, която си е позволявала по-критични коментари към Коцето, заради чашката, е бившата му изгора Райна. В едно от интервютата си, певицата разкрива, че това е една от причините да се разделят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар