Коцето и Фънки унижиха Джино в „Като две капки вода“ (Вижте как му се подиграха)

Коцето и Фънки унижиха Джино в „Като две капки вода“ (Вижте как му се подиграха)
5 (100%) 1 vote

Коцето и Фънки още не могат да преглътнат, че Джино спечели ВИП Брадър

Коцето и Фънки не пропуснаха да се подиграят на Джино в „Като две капки вода“

Коцето и Фънки унижиха жестоко Джино в „Като две капки вода“. Двамата не препуснаха да се подиграят на бившия на Джена, тъй като очевидно все още не са преглътнали победата му във ВИП Брадър.

Според Фънки, пък и според повечето съквартиранти единствено Коцето заслужаваше тази награда.

И съвсем естествено триумфът на фолкпевеца в първото издание на новия сезон на шоуто не мина и без открити нападки към неговия съквартирант от „Биг Брадър“. Коцето победи в първия концерт в предаването за имитатори, а от първия ред му ръкопляскаше Димитър Ковачев-Фънки, който отново е член на журито.

Коцето и Фънки ДжиноКовачев не пропусна да захапе врага си, като го нарече презрително „Гошо”. Припомняме, че истинското име на Джино Бианкалана е Георги Ташев и то присъства в българския му паспорт. Съквартирантът неведнъж е споделял, че българското име му създава само проблеми в САЩ, където живее и затова ползва фамилията на бившата си жена. Фънки и Коцето обаче вчера здраво наблегнаха на „Гошо” и дори оставиха в ступор водещите Зуека и Рачков, които не можаха да разберат шегите им, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар