Коцето и Надя скрепяват брака си в Боровец (Вижте колко са влюбени)

Гласувайте за статията

Коцето и Надя спасяват връката си на зимна ваканция в Боровец, слуховете, че певецът кръшка с Линдарева няма да провалят брака му

Коцето и Надя както всяка година почиват през зимата на Боровец. Говори се, че заради мимолетното увлечението на Константин по Зорница Линдарева имало леки сътресения в отношенията с половинката му. Но по всичко личи, че нищо не е в състояние да пропука здравия брак на семейството.

От много време зимния курорт е любимо място на фолк изпълнителя и неговата благоверна. Всяка година те не пропускат да се насладят на зимната природа. Освен това Константин е запален скиор, а Надя предпочита да вдига адреналина си със сноуборд.

Тази година обаче май ваканцията им ще е по различна. Според запознати звездната двойка предпочита да се наслаждава на красотите на Рила чрез почивка и релакс и всякакви спа процедури. А не с физически натоварвания. Коцето сам призна не без голяма доза чувство за хумор, че ще гледа от далеч скиорите за да не му пострадат крачетата, предават от pik.bg. Естествено ще оценят и кухнята на хотела, в който са отседнали.

Изпълнителят и нежната му половинка изглеждат много влюбени. Все едно са младоженци. Оказва се, че леките забежки на певеца не могат да съсипят семейството му. Коцето е щастлив с красивата си половинка.

Той се зарежда с красиви емоции в планината. Но има и друг повод да е радостен. В професионален план отново жъне успехи. Не случайно го наричат Краля на баладите. Хита му с Десислава „Аз бях тук” е най-гледаното баладично парче за 2017 г.

Вижте още снимки от зимната ваканция на Коцето и Надя в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар