Коцето заряза Надя навръх Великден (Вижте го пиян как купонясва с мадами)

Гласувайте за статията

Коцето съвсем се разпаса, навръх Великден заряза Надя и децата, пиян се забавлява с мадами

Коцето може да е съпруг и баща-мечта, но често му отпуска края. Певецът навръх Великден бе в столична дискотека. Където почерпен забрави семейството си и се отдаде на забавления с натокани мадами.

Като известен столичен плейбой Константин бе провокиран от цяла армия девойки. Които не спряха да му се натискат. А той с пълна чаша от любимото си уиски в ръка се кефеше на вниманието на младите момичета,  които направо щяха да го разкъсат.  Като една страстно го целуваше в устата. Друга му увисна на врата. А трета отъркваше в него тялото си, танцувайки похотливо около фолк идола си.

Кулминацията настъпи когато перкусионистите удариха яко барабаните. А подпийналият Константин подаваше микрофона на всяка една от девойките. Приканвайки да му изпеят нещо на уше. Естествено екзалтираните фенки се възползваха от възможността да са в близост до кумира си. Като му лепваха по една, две целувки. За да се изфукат после от интимната близост с фолк звездата, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Не, че има нещо изненадващо в поведението на Коцето. Фолк певеца е прочут с изцепките си по време на участията си. Посетителите се изненадаха обаче, че точно на най-големия християнски и семеен празник не е при Надя и децата. А с премрежен от алкохола поглед се държи като ерген.

Трябва да отбележим, че певецът бе посрещнат от стопанина на чалготкатеката като истинска ВИП персона. Поднесоха му златно шампанско и ягоди. Специално за гостуващата фолк звезда  предложиха екзотичен коктейл от наргилета. На които Константин е ревностен почитател.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар