Коцето глези сина си като принц (Вижте какъв баща-мечта е – Снимки)

Коцето глези сина си като принц (Вижте какъв баща-мечта е – Снимки)
1 (20%) 2 votes

Коцето глези сина си като истински малък принц, двамата често се забавляват по мъжки

Коцето се е превърнал в баща-мечта. Любимият фолк певец на публиката винаги намира време за своите наследници. И особено за по-малкия си син. С когото обичат да се забавляват по мъжки.

Изпълнителят на чалга хитове прекарва свободното си време с Алекс. Когато заваля снега двамата излязоха на двора на новопостроения палат на семейството и се порадваха на снежната покривка.

Снимка: Инстаграм

Баща и син спретнаха огромен снежен човек. И както му е реда на главата му сложиха тенджера, вместо очи черни копчета. А за нос поставиха голям морков, предават от електронното издание bgdnes.bg. Дори му вързаха и розова панделка за да е още по-красив.

Снимка: Инстаграм

Мъникът бе невероятно щастлив от съвместното с баща си творение и прегърна огромния снежен човек. Коцето запечата този момент като направи снимки и ги пусна в социалната мрежа за радост на всичките си фенове и почитатели.

Снимка: Инстаграм

Десетина дена преди това Константин публикува други фотоси. На тях се вижда как двамата с Александър се къпят в луксозната баня на семейството. Двете момчета – голямото и малкото превръщат ваната в арена за забавления. Като си играят с пухкавата ароматна пяна.

Феновете на певецът са категорични, че Коцето е примерен баща и съпруг и се радват за него, че има хубаво и здраво семейство. За което не спира да се грижи, възхищават му се те.

Вижте още снимки от забавленията на Коцето и сина му в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар