Новата на Багата минала и през Коцето (ВИЖ ФОТО)

Гласувайте за статията

Гентиана Халити се оказа доста оборотна и вече се хвали с доста известни ухажори

 

Докато всички се чудят дали Гентиана наистина е сменила Любина в леглото на Багата, то Kliuki.net разбра, че моделката вече се е пробвала при друг доста популярен нашенец.

Гентиана и Коцето са имали закачка

Гентиана и Коцето са имали закачка

Коцето е ясен и славата му на Дон Жуан се носи отдавна. Нямаме представа как го търпи половинката му Надя, но явно двамата са си добре, каквото и да се случва. Оказа се, че певецът също е имал мераци да има Гентиана Халити, а тя самата вече се похвали за случката. В интервю за „Блиц” русата дама разказа, че няколко пъти е била поръчвана като подарък за лични празници на Коцето, а той не можал да й устои и й отправил доста любопитни оферти.

За останалото тя замълча предвидливо, но техни общи снимки не е трудно да бъдат открити. На един от компроматите, бившият на Райна е във видимо нетрезво състояние и се е отпуснал в прегръдките на Гентиана.

Коцето редовно се забърква с фенки по дискотеките

Коцето редовно се забърква с фенки по дискотеките

Какво по-точно се е случило после между тях, само те си знаят, но със сигурност няма да е била невинна детска игра.

Изпълнителят на „Пайнер” редовно се забърква в скандали, както със свои колежки, така и по време на участията си. Фенките трудно му удържат на чара и винаги търсят вниманието му, а той въобще не отказва. Сега пък стана ясно, че и новата на Багата е била обект на интерес от негова страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар