Коцето влезе по спешност в болница (Преливат кръв на певеца – Подробности + Снимки)

Гласувайте за статията

Фолк певецът влезе в болница, състоянието му притесни близките

Коцето понесе пореден удар и преди ден бе приет за лечение по спешност в болница. Здравословното му състояние е такова, че се налага да му преливат кръв.

Певецът, когото наричат „краля на баладите” е прикован към болнично легло и от снимките, които сам публикува в социалната мрежа се вижда, че изпитва болка и никак не се чувства добре. Но все пак имаше сили да направи съпричастни всичките си фенове към участта, която го сполетя.

Константин сам пусна снимките в Инстаграм от болницата

Все още няма яснота каква е причината любимият изпълнител да се озове отново в болнично отделение. Почитателите на фолк звездата предположиха, че здравословното състояние се е влошило, след като изкара тежко китайския вирус в края на миналата година и пак бе наблюдаван в болница. Едва ли се е заразил повторно в краткия период след боледуването си.

Според негови близки след като се преборил с ковид, Константин се оплаквал, че не се чувства както преди и може да е получил нежелани реакции, заради, които е била нужна намеса на лекарски екип.

Певецът и Фънки често прекаляват с алкохол и храна
Снимка: Инстаграм

Други обаче изобщо не жалят Коцето въпреки критичното му състояние и предполагат, че можа да е прекалил с алкохола или някоя друга забранена субстанция  и допълват, че приятелството му с Фънки не му се отразява добре, предават от show.blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар