Коцето вдигна мегапарти за ЧРД на Надя (Снимки от купона + кой й пя на ушенце?)

Гласувайте за статията

Коцето вдигна мегакупон за рождения ден на Надя

Надя на Коцето отпразнува рождения си ден с мегапарти. Певецът се постара да направи наистина запомнящо се шоу за рождения ден на съпругата си. И дори покани една от най-големите музикални звезди на България, да й пее на ушенце.

По традиция певецът и съпругата му избраха да празнуват в столичния клуб на Константин. Двойката събра приятели и близки, а на купона изненадващо присъстваше и Алисия. Двамата с Константин изпълниха някои от любимите парчета на хубавото Наде. Освен това се забавляваха изключително много по време на партито, а между паузите певицата засипваше с честитки рожденичката.

Другата голяма приятелка на Константин — Емануела, този път отсъстваше от купона, тъй като имаше други ангажименти. Факт е обаче, че именно изпълнителката успя да вкара в правия път музиканта миналата година, когато Зорница Линдарева го атакуваше във „ВИП Брадър“. Брюнетката не успя да пристигне за партито на Надя, но все пак не пропуснала да я поздрави за празника, разкриват близки от обкръжението на певицата.

Що се отнася до самата рожденичка, тя направо сияеше. След две деца и повече от 7 години брак, чаровницата е ослепителна, както винаги. Надя възстанови перфектната си фигура след раждането на сина си Александър, а към днешна дата никой от двамата не споменава трето дете. Вместо музикантът признава, че се старае да отделя повече време на семейството си и да се погрижи за настоящите му членове. А за бъдещи деца поне засега не мислят.

Надя на Коцето с мега парти за ЧРД сн. Фейсбук

Надя на Коцето с мегапарти за ЧРД сн. Фейсбук

В момента съпрузите са съсредоточени върху възпитанието и грижите за двамата си наследници, като делят времето си между тях и работата. Коцето обаче не пропусна да отпразнува с шеметно парти рождения ден на Надя. И за пореден път призна, че тя е жената на живота му и единствената, която наистина обожава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар