Костадин Ангелов се шири в къща с райска градина (Вижте къде живее министърът – Снимки)

Костадин Ангелов се шири в къща с райска градина (Вижте къде живее министърът – Снимки)
3 (60%) 1 vote

В дома на здравният министър е пълно с много цветя, досущ като в райска градина

Министър Костадин Ангелов и неговата красива половинка Илияна са запалени по градинарството. Семейната къща на професора в столицата събира погледите с подреден двор, зелена морава, цъфнали цветя и множество плодни дръвчета.

Райската градина в къщата ма министъра
Снимка: Ретро

Съпругата на здравния министър често прави снимки на пролетната обстановка и кадрите споделя в социалната мрежа. Бившата състезателка по художествена гимнастика получава комплименти за разкошната декорация на цветната си градина.

Снимка: Ретро

Грацията и здравният министър имат малък син Сами, заради който са поставили люлка в двора си както и други атракциони за малкия, за да се забавлява отвън пълноценно. Къщата на семейството е сравнително нова, закупена е с потребителски кредит, се вижда от имотната декларация на Костадинов.

Илияна показва подредената си градина
Снимка: Ретро

Обзавеждането на семейното гнездо е интересно не само отвън, но и отвътре. Илияна е вложила много стил и е направила дома им уютен и удобен. За всеки празник половинката на професора го декорира пищно и цветно, за да създаде празнично настроение на двамата си любими мъже.

Министърът вкъщи
Снимка: Ретро

Семейната идилия, на която се радват Костадинови обаче през последната година била нарушена от коронавирусът, който смутил живота им. Здравният министър призна, че в началото на пандемията сам си направил „зелен коридор” , за да не се засича с любимите си хора от притеснение, че може да ги зарази.

Професорската съпруга с близначката си вкъщи
Снимка: Ретро

Тези седмици се оказват най-трудни за професора, който след тежкия си работен ден не може да гушне и целуне жена си и малкия си син, предват от „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар