Кортни Кардашиян втрещи с увиснал корем и дебели кълки (Вижте я без фотошоп – Снимки)

Кортни Кардашиян втрещи с увиснал корем и дебели кълки (Вижте я без фотошоп – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Вижте как изглежда всъщност една от прочутите пет сестри

Кортни Кардашиян винаги е била най-разумната от петте сестри на клана Кардашиян-Дженър. През последните години 42-годишната Инстаграм звезда не се е замесвала в скандали, нито пък е възмущавала обществеността с голи снимки. За нея се знае, че използва фотошоп, но не прекалява.

Така изглежда Кортни в Инстаграм

Само, че след като се залюби с барабаниста на рок бандата Blink-182 Травис Баркър всячески започна да демонстрира своята сексуалност и красота. Дори започна да облича вулгарни тоалети , както и да си прави провокативни фотосесии.

На папарашките снимки обаче тя е напълно различна от тези в Инстаграм.  Скоро папараци снимаха Кортни отстрани. От фотосите стана ясно, че тя е два пъти по-дебела, от снимките в социалната мрежа. Коремът й е увиснал, а кълките доста мощни.

Ето я на папарашки кадри
Снимки: Легион медия

Хваната случайно от фотографите се вижда, че 42-годишната Кардашиян има недоволно и сърдито изражение на лицето. Някои се шегуват и казват, че вида й е на жена, която я болят всичките зъби наведнъж.

Интересно е да се види как изглеждат звездите в реалния живот и да се сравнят със снимките им в социалните мрежи. Тогава лъсва истината дали използват фотошоп и филтри. И като, че ли са малко тези, които се показват такива, каквото са в действителност, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар