Николета Лозанова и Златка Димитрова се отказаха от бизнесите си (Пандемията ли ги отказа? – Подробности)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Златка Димитрова обявиха, че повече няма да се занимават с бизнес начинанията си

Златка Димитрова и Николета Лозанова поднесоха доста солена изненада на феновете си с това, което обявиха една след друга наскоро в социалните мрежи, където реакциите не закъсняха.

Двете изкусителки спряха с бизнеса с добавки, който лансираха доста активно до този момент и разочароваха мнозина, които се бяха зарибили по тях именно заради факта, че плеймейтките ги представляват.

Приятели, официално искам да съобщя, че вече нямам общо с хранителните добавки, режимите и сайта, в който те се предлагат. Аз съм максималист и професионалист и смятам, че човек трябва да дава на 100% себе си във всяко начинание. Както се казва една птичка пролет не прави.

Николета Лозанова

Снимка: Фейсбук

Когато се случи разминаване с екипа, резултатът, за жалост, е такъв“, написа Златка Димитрова в социалната мрежа. А няколко часа по-късно и Николета Лозанова направи същото.

Красавицата обяви, че се отказва от линията бельо, която пусна преди две години. „Тайната съставка на моята успеваемост в живота е „отдадеността“ и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия @nlbeauty_official…

Поради разногласия относно качеството на продуктите взех решение да се оттегля от бранда. Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали“, написа Ни Ло в профила си, пише show.blitz.bg.

Мнозина обаче смятат, че зад решенията им стои спад в продажбите заради пандемията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар