Коронавирусът погуби мениджъра на звезда от ВИП Брадър (Всичко за трагедията)

Гласувайте за статията

Мениджърът на Алекс Сандър е издъхнал заради коронавируса, отказали му достъп до болница

Певецът Александър Николов, известен повече като Алек Сандар, когото гледахме в 10-тото юбилейно ВИП издание на „Биг Брадър“, сподели шокираща новина.

В тв интервю, осъществено чрез скайп връзка в „На кафе“ Алек сподели с тв водещата Гала, че е изгубил своя мениджър в Щатите.

„Моя мениджър почина от коронавирус. Отиде си от нищото.. Беше само на 59!“, заяви той в ефир и хвърли в ужас и тв водещата, и екипа й.

Алек Сандар

Снимка: show.blitz.bg

„В началото, когато той се разболя, започнахме да си пишем е-мейли. Знаеше, че имаше вирус, беше диагностициран, но си остана вкъщи и работеше онлайн. Имаше суха кашлица, главоболие, висока температура, типичните симптоми. Проблемът на здравната система в Америка е, че е много хаотична, скъпа, пренатоварена. Пълен хаос е!

Той първо беше диагностициран, но са му отказали достъп до болница и е останал под карантина у дома. След няколко дни той отново отива в болницата, защото вече не може да диша. Слагат го веднага на респиратор, но два дни по-късно органите му един по един са отказали“.

Популярността на Алек Сандър по цял свят е безспорна. Видеоклиповете и международните му изяви го правят една от най-дискутираните фигури у нас, а българските медии често го определят като мъжкия вариант на Лейди Гага, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар