Корнелия Трифонова зашеметява с тяло и на 40 (Снимки)

Корнелия Трифонова зашеметява с тяло и на 40 (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Корнелия Трифонова е ослепителна, нищо, че гони 40-те

Корнелия Трифонова слага младите момичета в джоб със стегнатото си тяло

Корнелия Трифонова зашеметява с тяло. Още с участието си в семейния Биг Брадър, блондинката събра погледите с визия и по всичко личи, че от тогава насам нищо не се е променило. Въпреки, че гони 40 години, Корнелия е все така стегната и спокойно може да сложи доста по-млади от нея момичета в малкия си джоб с изваяното си тяло.

Още повече, че участничката в „Смени жената“ е горда майка на вече пораснала дъщеря. Която й съперничи по външност. Не е тайна, че и Корнелия, и съпругът й Христо Трифонов, са маниаци на тема фитнес. Двамата тренират всеки ден, за да се поддържат в добра форма. Самият Христо също не отстъпва не съпругата си, въпреки, че е на 45. Феновете на семейството не крият възторга си от тях и изтъкват, че не само редовните посещения във фитнеса се отразяват така благотворно на вида им.

Корнелия Трифонова„Личи си, че се обичате и се разбирате! Цялото семейство греете, страхотни сте!“, не крият възторга си почитателите.

Зложелатели коментират единствено пластиките на Корнелия по лицето й, изтъквайки, че е прекалила с тях и най-вече с уголемяването на устните си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар